Nascholingsaanbod

Thomas More

ICT450

SketchUp (13/11 en 20/11/2020)

vorige pagina

 

Er zijn nog 4 plaatsen vrij

Omschrijving

SketchUp is een krachtig 3D tekenprogramma met veel praktische functies. Met SketchUp leer je snel je eigen 3D modellen en ontwerpen te maken.

SketchUp wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden en in veel verschillende sectoren: architectuur, interieurontwerp, engineering, bouw, vastgoed projectontwikkeling, ruimtelijke ordening, houtbewerking, productontwikkeling, landschapsarchitectuur, film, video games ... 

SketchUp zit boordevol praktische en gebruiksvriendelijke tekenapplicaties. Hierdoor kan je het programma snel aanleren. Krachtige toepassingen en gebruiksgemak zijn verenigd in SketchUp. Je start met het tekenen van lijnen en vormen, om de getekende oppervlakken daarna in 3D vormen om te zetten. Vervolgens kan je die modelleren, draaien, inkleuren en van een structuur voorzien.

Om te leren 3D tekenen met SketchUp worden tijdens deze opleiding de volgende aspecten belicht:

Er is voldoende ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden uit te werken.

 

Doelgroep

De opleiding SketchUp is zeer interessant voor een professioneel publiek zoals tekenaars, ontwerpers, verkopers, interieurstylisten, enz. Kortom, iedereen die 3D schetsen, tekeningen, modellen en ontwerpen wil leren maken.

Lesgever

Johan Van Synghel

Data

Geel: 13 en 20 november 2020

Bijdrage

489 EUR, cursusmateriaal, drank tijdens de pauzes, koud buffet met frietjes 's middags inbegrepen

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Enkel de nodige basisvaardigheden hoe je werkt met een computer zijn noodzakelijk.

Aantal vrije plaatsen

4

Opmerkingen

Lessen van 9.00 tot 16.00 uur.