Nascholingsaanbod

Thomas More

ICT480

Businessanalist (Antwerpen, start op 07/11/2019, 15 weken online)

vorige pagina

 

Je kan niet meer inschrijven voor deze opleiding

Omschrijving

Een goede businessanalist maakt de brug tussen IT en business
Of je nu een webapp gaat bouwen of een stukje software, zonder een degelijke business analyse sta je nergens. Het ontbreken van juiste en volledige requirements is in vele gevallen de oorzaak van falende projecten. Zoiets kost veel tijd en geld en kan vermeden worden door business analyse goed aan te pakken. Deze opleiding businessanalist biedt je de juiste inzichten en methodes om dit te bereiken.

Businessanalist is een veelgevraagd profiel in IT. Werk gegarandeerd!

Afstandsleren én flexibiliteit!
Klassikaal leren + afstandsleren = blended leren. Deze opleiding start met een klassikale sessie. Vervolgens ga je aan de slag online onder begeleiding van de e-coach. Er is een tussentijdse terugkomst sessie voorzien. Nadien ga je weer online verder. De cursus businessanalist eindigt met een klassikale presentatie van de groepswerken.

07/11/2019 start de opleiding. We komen tussentijds terug samen op 09/01/2020 en op 05/03/2020 worden de groepswerken gepresenteerd voor een professionele jury. De klassikale sessies gaan steeds door in de Syntra-campus Antwerpen van 19 tot 22u. Campus Antwerpen is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (station Berchem ligt naast de campus).

De e-coach
Jullie docent/e-coach is Hans Vandenbogaerde. IT consultant, project manager en reeds vele jaren lesgever bij oa. Syntra AB. Hij volgt alles op en overlegt regelmatig met jullie. Syntra AB beschikt met Moodle over een performant en modern LMS dat je ondersteunt bij je online leeractiviteiten.

Engagement is belangrijk
Blended learning is flexibel qua tijd en plaats. Maar we gaan wel met mekaar het engagement aan dat je wekelijks vooruitgang boekt en door de leerstof gaat. Je moet dus effectief tijd vrijmaken en inplannen (tip). Dat vraagt wat discipline. Wij rekenen daarvoor op je medewerking!

Het prgramma bestaat uit:

Business analyse

Functionele analyse Verder kijken ... waarvoor en hoe zal de analyse gebruikt worden? 

 

 

Doelgroep

Je hebt, bij voorkeur, een bachelor- of masterdiploma en enige ervaring als projectmedewerker bij het uitwerken van IT-oplossingen. Echte IT-kennis of -ervaring is daarentegen niet vereist.

Lesgever

Hans Vandenbogaerde

Data

Antwerpen, Campus Syntra: Klassikale sessies op 07/11/2019, 09/01/2020, 05/03/2020, steeds vanaf 19:00.
15 weken online

Bijdrage

990 EUR, cursusmateriaal, drank tijdens de pauzes.

Aantal vrije plaatsen

1