Nascholingsaanbod

Thomas More

ICT460b

WordPress basis (04/05 en 05/05/2020)

vorige pagina

 

Er zijn nog 4 plaatsen vrij

Omschrijving

WordPress wordt wereldwijd gebruikt voor het bouwen en beheren van websites. Dit gebruiksvriendelijke systeem is bovendien volledig gratis. Het bevat heel wat thema's en plug-ins die je toelaten om snel je eigen website te ontwerpen en volledig uit te bouwen.
Het softwarepakket is een gratis open-source content management system (CMS) gebaseerd op PHP en MySQL. WordPress is een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem met heel wat mogelijkheden en het is bovendien heel makkelijk aan te leren.

WordPress is ideaal om eenvoudige tot middelgrote websites te bouwen en te beheren. Het is uiterst geschikt voor zelfstandigen, eenmanszaken, KMO's ... Ook voor Blogs kan je het best gebruik maken van WordPress.

Het programma van de basisopleiding WordPress is als volgt samengesteld:

 

Doelgroep

De basisopleiding WordPress richt zich tot zaakvoerders, zelfstandigen en KMO-medewerkers die op een eenvoudige manier een eigen website of blog wil ontwerpen en beheren.

Lesgever

Koen De Paepe

Data

Geel: 04/05/2020 (09:00 tot 16:00) en 05/05/2020 (van 09:00 tot 12:00)

Bijdrage

330 EUR, cursusmateriaal, drank tijdens de pauzes en een koud buffet met frietjes op 04/05.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Enkel de nodige basisvaardigheden hoe je werkt met een computer zijn noodzakelijk.

Aantal vrije plaatsen

4