Videomontage met Adobe Premiere

Di 19/03 + 26/03/2024

Module: ICT570

Aantal vrije plaatsen: 2

Steeds meer bedrijven maken gebruik van filmpjes om zichzelf in de kijker te zetten en klanten te bereiken. Ze fleuren je website op, springen in het oog op social media en vragen minder inspanning van je publiek dan een geschreven tekst. Wil dat zeggen dat je voor al je filmideeën beroep moet doen op een professionele firma? Natuurlijk niet.

In deze opleiding leer je werken met Adobe Premiere, een geavanceerd programma dat je alle mogelijkheden biedt om je eigen producties te maken. Je krijgt alle technieken aangereikt om je beelden en geluid te bewerken en te voorzien van ondertitels, overgangen en nog veel meer. Zo maak je binnen no-time uitnodigende filmpjes en ben je zeker dat het resultaat beantwoordt aan jouw visie.

Voor deze opleiding kan je rekenen op Sven Smouts. Deze enthousiaste lesgever is een gedreven Adobe-trainer met jarenlange ervaring die speelt met beelden. De Adobe-pakketten kennen voor hem geen geheimen meer.

Programma:
Beelden importeren
Beelden monteren en bewerken
Effecten, ondertitels ed.
Offline en online montage
Het opnameformaat van je film bepalen (4:3 of 16:9)
Tijdslijn, projectmap ed.
Tools, tips, trucs en praktijkoefeningen

Je neemt best je eigen laptop mee voor deze opleiding. Op die manier kan je meteen je profiel instellen wat een grote meerwaarde is vanaf de 2e opleidingsdag. Heb je geen laptop: geen probleem. Er staan een aantal vaste PC’s in het opleidingslokaal.

Tijdens de opleidingsdagen zorgen we er voor dat je kan gebruik maken van Adobe Premiere, ook voor de cursisten met laptop.

Doelgroep: Deze opleiding Adobe Premiere is geschikt voor iedereen die bezig is met video en montage. Wie zien we vooral verschijnen in deze training? Social Media Managers, Marketeers, Communicatieverantwoordelijken, Fotografen, Webdesigners,... Kortom: iedereen die op een professionele manier met Premiere wilt leren werken, is welkom

Bijdrage: € 495 (Inbegrepen: cursusmateriaal, koffie, thee of frisdrank tijdens de pauzes, lunch .)

Voorkennis: Basiskennis van een computer is voldoende

Opmerkingen: Lessen van 9.30 tot 16.30 uur

Hybride/Klassikaal:
Deze opleiding kan enkel klassikaal gevolgd worden op de Thomas More Campus in Geel.

Datums: Di 19/03 + 26/03/2024

Locatie:
Thomas More Kempen, Campus Geel Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Docent(en):
Sven Smouts LinkedIn