Videomontage met Adobe Premiere

Ma 15/05 en 22/05/2023

Module: ICT570

Aantal vrije plaatsen: 4

Steeds meer bedrijven maken gebruik van filmpjes om zichzelf in de kijker te zetten en klanten te bereiken. Ze fleuren je website op, springen in het oog op social media en vragen minder inspanning van je publiek dan een geschreven tekst. Wil dat zeggen dat je voor al je filmideeën beroep moet doen op een professionele firma? Natuurlijk niet.

In deze opleiding leer je werken met Adobe Premiere, een geavanceerd programma dat je alle mogelijkheden biedt om je eigen producties te maken. Je krijgt alle technieken aangereikt om je beelden en geluid te bewerken en te voorzien van ondertitels, overgangen en nog veel meer. Zo maak je binnen no-time uitnodigende filmpjes en ben je zeker dat het resultaat beantwoordt aan jouw visie.

Voor deze opleiding kan je rekenen op Sven Smouts. Deze enthousiaste lesgever is een gedreven Adobe-trainer met jarenlange ervaring die speelt met beelden. De Adobe-pakketten kennen voor hem geen geheimen meer.

Programma:
Beelden importeren
Beelden monteren en bewerken
Effecten, ondertitels ed.
Offline en online montage
Het opnameformaat van je film bepalen (4:3 of 16:9)
Tijdslijn, projectmap ed.
Tools, tips, trucs en praktijkoefeningen

Tijdens de lessen kan je werken op de computers van Thomas More. Deze zijn allemaal uitgerust met Adobe Creative Cloud. Je mag uiteraard ook je eigen, vertrouwde laptop (PC of MAC) meebrengen. Je kan op je laptop met Adobe Premiere werken op een virtuele manier tijdens de opleidingsdagen. Als je de opleiding online wil volgen zorg je best voor een legale versie van Adobe Premiere (meestal via Adobe Creative Cloud).

Doelgroep: Deze opleiding Adobe Premiere is geschikt voor iedereen die bezig is met video en montage. Wie zien we vooral verschijnen in deze training? Social Media Managers, Marketeers, Communicatieverantwoordelijken, Fotografen, Webdesigners,... Kortom: iedereen die op een professionele manier met Premiere wilt leren werken, is welkom

Bijdrage: € 410 (Inbegrepen: cursusmateriaal, koffie, thee of frisdrank tijdens de pauzes, lunch .)

Voorkennis: Basiskennis van een computer is voldoende

Opmerkingen: Lessen van 9.00 tot 16.00 uur

Hybride/Klassikaal:
Deze opleiding kan zowel online gevolgd worden als klassikaal op de Thomas More Campus in Geel.

Datums: Ma 15/05 en 22/05/2023

Locatie:
Thomas More Kempen, Campus Geel Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Docent(en):
Sven Smouts LinkedIn