Subsidiemogelijkheden

Omdat we erkend zijn door de Vlaamse Overheid is er de mogelijkheid om de KMO-portefeuille aan te vragen. Dit aanbod is geldig voor KMO’s en kan voor alle opleidingen gebruikt worden. Meer info op  https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille . Ons erkenningsnummer is DV.O102068.

Opleidingen met een opleidingsduur van meer dan 32 contacturen komen ook in aanmerking voor het Vlaams Opleidingsverlof. Deze maatregel biedt zowel voor werkgever als werknemer een heel aantal voordelen. Alle info op (https://www.vlaanderen.be/vlaams-opleidingsverlof)

Vastgoedmakelaars moeten jaarlijks een aantal uren opleiding volgen. Een aantal van onze opleidingen zijn erkend als permanente vorming voor deze doelgroep. Bij de info van onze opleidingen zal je dit kunnen terugvinden.

We zijn tevens erkend als opleidingscentrum door fvb-ffc Constructiv. Als werknemer ingeschreven in Paritair Comité 124 zijn er ook financiële tussenkomsten voorzien. Meer info op https://constructiv.be/nl-BE/Werkgevers/Opleiding.aspx