Praktische informatie

Waar?

Alle opleidingen vinden plaats op de campus van Thomas More in Geel, tenzij anders vermeld.

Kijk hier voor het adres van de campus.

Hoe kunt u inschrijven?

Schijf bij voorkeur in op deze website bij ons aanbod. U ontvangt dan automatisch een e-mail met de bevestiging van uw inschrijving.
Een week voor de start van de opleiding sturen wij u een e-mail met alle praktische info. Heb je ondertussen vragen, contacteer dan Kristof Nuyts op 0472 97 43 53 of kristof.nuyts@thomasmore.be

Wat bij te veel deelnemers?

Bij te veel inschrijvingen, kunt u zich inschrijven op een wachtlijst. Wij verwittigen u dan meteen als er een kandidaat afhaakt. De volgorde van inschrijving op de wachtlijst bepaalt de volgorde van deelname.

Attest

Na de opleiding krijgt u een attest met daarop de opleidingsdata en –uren. Heb je specifieke attesten nodig, laat het dan even weten.

Betalen

Wij sturen u via email een factuur voor de betaling. Dit gebeurt net na de start van de opleiding.

Annuleren

Geef ons op tijd een seintje als u niet aanwezig kunt zijn.

  • U kunt ons verwittigen per e-mail, kristof.nuyts@thomasmore.be.
  • U kunt kosteloos annuleren tot uiterlijk 3 weken voor de start van de opleiding. Daarna rekenen wij € 20 per sessie aan als vergoeding voor de administratiekosten.
    Als u minder dan een week voor de start van de opleiding annuleert, rekenen wij het volledige inschrijvingsgeld aan.
  • U mag zich altijd laten vervangen door een collega. U hoeft ons dan enkel de naam van uw vervanger door te geven.
  • Als u een opleiding onderbreekt of stopzet, of als u een sessie afwezig bent, is er geen prijsvermindering of terugstorting van een gedeelte van het inschrijvingsgeld mogelijk.
  • Als een opleiding niet kan doorgaan (bijvoorbeeld bij te weinig inschrijvingen of door ziekte van de lesgever) of als u niet kan deelnemen omdat er te veel inschrijvingen zijn, sturen we je geen factuur.